HNTRUCK.CZ Uncategorized Náhradní díly na nákladní auta expedujeme ihned, maximálně do tří dnů

Náhradní díly na nákladní auta expedujeme ihned, maximálně do tří dnů

truck

truckOprava porouchaného osobního automobilu je pro majitele i servisáka jednodušší záležitost, než když se rozbije nákladní auto. Naše firma dodává servisům i dopravcům náhradní díly na nákladní automobily všech značek. U nás si vyberete náhradní díly BPW, DAF, Iveco, Renault, stejně jako náhradní díly Mercedes, Mercedes Benz, Renault, SAF, Scania a náhradní díly Volvo a Schmitz Cargobull, všechny od spolehlivých dodavatelů.

Můžeme se pyšnit mnohaletým působením na automobilovém trhu, jenž zahrnuje pouze náhradní díly na kamiony a nápravy, stejně jako pochvalnými referencemi spokojených zákazníků, kteří oceňují nejen kvalitní náhradní díly, ale i okamžitý servis a dodávku potřebných dílů v co nejkratší možné lhůtě. Náhradní díly pro nákladní auta, které máme skladem, expedujeme nejpozději následující den po objednávce, pokud je třeba náhradní díly na kamiony objednat, obvykle klient čeká tři až pět dní.

Z novinek, které nyní mezi náhradními díly na kamiony nabízíme, určitě v zimním období zaujmou sněhové řetězy. Sněhové řetězy ocení řidiči kamionů, kteří se vydávají na cesty především do alpských oblastí. Náhradní díly také zahrnují výfukové, chladicí soustavy a topení, motory, spojky a převodovky, filtry, vzduchové a palivové soustavy, nápravy, spojky, brzdové systémy, karoserie, elektrosystémy a vybavení do kabiny řidiče. Prodáváme také náhradní díly na návěsy jako kotoučové a bubnové brzdy, nápravy, řízení, pérování, podpěrné nohy, osvětlení a elektrosystémy.

Na našem webu se vyplatí sledovat také novinky, které aktualizujeme dvakrát do měsíce a nacházejí se v nich akční cenové nabídky náhradních dílů. Nyní se například nově věnujeme repasi turbodmychadel a provádíme rovněž renovace brzdových třmenů. Co se týče platby, objednané zboží můžete uhradit několika možnými způsoby. Výhodou je, že registrovaným, nebo zavedeným zákazníkům poskytujeme lhůtu splatnosti až čtrnáct dnů. S námi se opravdu vyplatí investovat do náhradních dílů.

Podobné položky

truck2

AmerikaAmerika

Amerika se skládá ze tři částí, kterými je Severní Amerika, Střední Amerika a poslední částí je Jižní Amerika. Oproti Střední Americe je Severní a Jižní Amerika považována za dva samostatné